Camper_Header-Bookings

Διαρρύθμιση Χώρων

Motorhome Camper Van and Recreation Vehicle (RV) Rental In Greece

Οι ανάγκες του καθενός από εμάς είναι διαφορετικές.

Ο κάθε ταξιδιώτης  έχει διαφορετικές ανάγκες και προσδοκίες στο ταξίδι του, ανάλογα με το πλήρωμα και τον προορισμό του. Για να κατανοήσετε πιο εύκολα την διαρρύθμιση και τους χώρους ενός αυτοκινούμενου τροχόσπιτου, έχουμε διατυπώσει για σας  τρία υποθετικά παραδείγματα πληρωμάτων, σε διαφορετικό τύπο αυτοκινούμενου

1 – Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ:

Ο Πέτρος και η Κατερίνα έχουν δύο παιδιά, ηλικίας 5 και 9. Θέλουν να απολαύσουν οικογενειακές διακοπές για δεκαπέντε μέρες κατά τη διάρκεια των σχολικών διακοπών ή ένα Σαββατοκύριακο μέσα στον χρόνο. Θα ήθελαν όμως να πάρουν μαζί τους ακόμα ένα ή δύο από τους φίλους των παιδιών τους.

Οι ανάγκες: Ουσιαστικά η πρώτη επιλογή  εδώ είναι  ένα αυτοκινούμενο τροχόσπιτο με ελάχιστο όριο τις  4 -6 ζώνες ασφαλείας και 6 κρεβάτια. Τώρα δεδομένης της ηλικίας των παιδιών, είναι προτιμότερο  να κοιμούνται χωριστά. Θα υπάρξει επίσης η ανάγκη για την αποθήκευση των πραγμάτων της οικογένειας , των παιχνιδιών  και ενδεχομένως των ποδήλατων  των παιδιών.

Η διάταξη: Ο τύπος Family Class με 2 κρεβάτια κουκέτες  στο πίσω άκρο για τα παιδιά, ένα τραπέζι –κρεβάτι  στη μέση και ένα διπλό κρεβάτι στο μπροστινό μέρος πάνω από την καμπίνα του οδηγού για τους γονείς, θα επιτρέψει στα παιδιά να πάνε για ύπνο ανά πάσα στιγμή  και θα δώσει στους γονείς  την άνεση και την ελευθερία  για χαλάρωση το βράδυ. Εάν στη συνέχεια υπάρχουν πρόσθετα άτομα, το μεσαίο τραπέζι  μετατρέπετε  σε ένα έξτρα διπλό κρεβάτι. Τα κρεβάτια κουκέτες στο πίσω μέρος είναι σχεδιασμένα για να παρέχουν  χώρο αποθήκευσης στο κάτω μέρος τους. Ο αποθηκευτικός  χώρος μπορεί να γίνει ακόμα μεγαλύτερος κλείνοντας την μία από τις δυο κουκέτες, έτσι γίνετε αρκετά μεγάλος για να χωρέσει ακόμα και μια ελαφριά μοτοσικλέτα.

2 – ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ:

Ο Χρήστος και η Ιωάννα έχουν μεγαλώσει τα  παιδιά τους είναι στην σύνταξη και έχουν περισσότερο χρόνο για τον εαυτό τους. Θα ήθελαν να εξερευνήσουν την  Ελλάδα αρχικά και ίσως αργότερα και την Ευρώπη. Δεν περιορίζονται από σχολικές διακοπές, και θα μπορούσαν  να φύγουν ανά πάσα στιγμή του έτους, ενδεχομένως έως και 3 εβδομάδες σε μια εποχή. Και οι δύο είναι λάτρεις της φύσης και απολαμβάνουν το περπάτημα στην ύπαιθρο.

Οι ανάγκες: Εδώ δεν υπάρχει απαίτηση για περισσότερες από 2  ζώνες ασφαλείας και 2 κρεβάτια είναι αρκετά. Ωστόσο ένα αυτοκινούμενο τροχόσπιτο με 4 κρεβάτια θα μπορούσε να επιτρέψει κάποια ευελιξία και για άλλα άτομα  όπως ένα φιλικό ζευγάρι για μερικές νύχτες ή ακόμη και για τα εγγόνια τους. Ο χώρος αποθήκευσης είναι απαραίτητος για τον εξοπλισμό του χόμπι τους, καθώς και τα προσωπικά τους είδη. Το όχημα δεν πρέπει να είναι  τόσο μακρύ και ψηλό ώστε το ζευγάρι να δυσκολεύεται στον χειρισμό και το παρκάρισμά του στα μικρά χωριά.

Η διάταξη: Πολλοί άνθρωποι σε παρόμοιες περιστάσεις θα επιλέξουν ένα Holiday Class που καθορίζεται από ένα διπλό πίσω κρεβάτι. Τα οχήματα αυτά ξεκινούν από περίπου 5,7μ σε μήκος και είναι χαμηλού προφίλ. Το χαμηλό επίπεδο κρεβάτι αυτής της κατηγορίας είναι έτσι σχεδιασμένο για να προσφέρει αρκετό χώρο  αποθήκευσης από κάτω. Το χαμηλού προφίλ αυτοκινούμενο έχει σπορ χαρακτήρα, είναι ευχάριστο και εξασφαλίζει  ελαφρώς καλύτερη κατανάλωση καυσίμων από ό, τι ένα παρόμοιου μεγέθους όχημα με κρεβάτι  πάνω από το θάλαμο οδήγησης.

3 – Η ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ:

Ο Νίκος και η Ελένη έχουν την δυνατότητα να κάνουν πολυήμερες διακοπές κάθε φορά, επιλέγοντας διαφορετικό προορισμό κάθε φόρα. Σχεδιάζουν να εξερευνήσουν την Ευρώπη, με τον δικό τους ρυθμό, χωρίς καμία υποχώρηση στην άνεση και την ποιότητα στην διαμονή τους.

Οι ανάγκες: Χρειάζονται ένα πολυτελές αυτοκινούμενο που θα καλύψει την μεταφορά και διαμονή τους με άνεση και αυτονομία για πολλές εβδομάδες. Θα πρέπει να έχει καλή μόνωση για την ζέστη και το κρύο, χώρο αποθήκευσης πάνω από το μέσο, όχι μόνο για τα προσωπικά τους είδη αλλά και τον εξοπλισμό του χόμπι τους, ίσως ακόμη και για ένα σκούτερ και μεγάλη  αυτονομία σε νερό, ρεύμα κλπ. Το κρεβάτι δεν πρέπει  να αποτελείται από μαξιλάρια και σανίδες αλλά να είναι ανατομικό και ο χώρος διαμονής  πρέπει επίσης να είναι άνετος  και πλήρως εξοπλισμένος  για να μην κουράζει στο πολυήμερο ταξίδι τους.

Η διάταξη: Η καλύτερη πρόταση στις απαιτήσεις του ζευγαριού είναι το Premium Class. Ένα αυτοκινούμενο “ενός όγκου” που δίνει την αίσθηση  ενός πολύ μεγαλύτερου οχήματος, τύπου πούλμαν, με ένα πολυτελέστατο διπλό κρεβάτι και τις θέσεις στην καμπίνα οδήγησης να περιστρέφονται προς τα πίσω, γεγονός που αυξάνει τον διαθέσιμο χώρο διαβίωσης. Πολυτέλεια και αυτονομία στο μάξιμουμ! Η  κλάση ”Premium” έχει διπλό δάπεδο που συμβάλει στην καλύτερη μόνωση της καμπίνας  και αυξάνει τον χώρο αποθήκευσης. Υπάρχουν φυσικά πολλές δυνατότητες πέρα από αυτά τα παραδείγματα και οι ανάγκες του κάθε ταξιδιώτη είναι διαφορετικές. Από ότι φαίνεται και στα παραδείγματα κάθε αυτοκινούμενο έχει διαφορετική διαμόρφωση και επίπεδο εξοπλισμού και το μυστικό μιας επιτυχημένης επιλογής είναι να ελαχιστοποιήσετε τους συμβιβασμούς!

Camper Rental In Greece
go-alternative-boxed

: This website is a member of GoAlternative.gr travel group : : Copyright © 2010 GoAlternative. All Rights Reserved :