Camper_Header-Fleet

PREMIUM CLASS

Το πολυτελέστερο αυτοκινούμενο τροχόσπιτο του στόλου μας ονομάζεται “Premium Class”. Ο σύγχρονος εσωτερικός σχεδιασμός, οι κομψές λεπτομέρειες, τα πλούσια τεχνικά χαρακτηριστικά, και φυσικά ο επιπλέον εγκατεστημένος εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας, καθιστούν τα Premium Class αυτοκινούμενα τροχόσπιτα τα μοναδικά που μπορούν να προσφέρουν αίσθημα ευεξίας και άνεσης σε κάθε επιλογή του ταξιδιώτη.

Τα οχήματα αυτά χρησιμοποιούν μόνο τα καλύτερα υλικά κατασκευής. Η πολυτέλεια φαίνεται στις λεπτομέρειες. Το Premium class αποτελεί την κορυφαία κατηγορία των αυτοκινούμενων τροχόσπιτων στην Ελλάδα. Με την πολυτέλεια και την ποιότητα να συνεργάζονται αρμονικά, το αποτέλεσμα μπορεί να το δεις, να το αισθανθείς και να το ζήσεις σε κάθε στιγμή του ταξιδιού.

ΧΕΙΜΩΝΑΣ

ΧΑΜΗΛΗ

ΜΕΣΑΙΑ

ΥΨΗΛΗ

Νοέμβριος – Δεκέμβριος – Ιανουάριος – Φεβρουάριος

Μάρτιος – Απρίλιος – Οκτώβριος

Μάιος – Ιούνιος – Σεπτέμβριος – Χριστούγεννα – Πάσχα

Ιούλιος – Αύγουστος

160,00 €

180,00 €

200,00 €

220,00 €

PREMIUM CLASS MOTORHOME - ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

Όλα όσα χρειάζεστε για ευχάριστες και ανέμελες διακοπές είναι εγκατεστημένα στο όχημα.
Το σύγχρονο σύστημα Multimedia του αυτοκινούμενου τροχόσπιτου περιλαμβάνει Android σύστημα πλοήγησης με κάμερα αναστροφής, Online βάση δεδομένων για όλους τους πιθανούς προορισμούς σας, internet modem onboard, και συσκευή αναπαραγωγής ταινιών με 6 επιπλέον ηχεία surround στο καθιστικό. Η επίπεδη οθόνη LED των 24 ιντσών είναι ιδανική για χαλάρωση μετά από μια έντονη ημέρα διακοπών. Το πλήρως αυτόματο δορυφορικό σύστημα από την CAMOS περιλαμβάνει μια περιστρεφόμενη επίπεδη κεραία με μεγάλη εμβέλεια με 4 προ-εγκατεστημένους δορυφόρους.

Με ύψος μόλις 21 εκατοστά, έχει εξαιρετικές αεροδυναμικές ιδιότητες. Η κεραία διαθέτει ένα διπλό LNB, πράγμα που σημαίνει ότι δύο δέκτες μπορούν να ενσωματωθούν στο σύστημα και να ευθυγραμμιστούν αυτόματα με τον δορυφόρο για το επιλεγμένο κανάλι.
Ο μετατροπέας ρεύματος 12V~220V 1,5KW σας εξασφαλίζει παροχή ρεύματος 220V για να φορτίσετε τις ηλεκτρονικές σας συσκευές, ανά πάσα στιγμή, ακόμη και έκτος κάμπινγκ.

Η ενσωματωμένη γεννήτρια παραγωγής ρεύματος τοποθετημένη κάτω από το πάτωμα του αυτοκινούμενου τροχόσπιτου με εσωτερικό χειρισμό και δικό της ανεξάρτητο ρεζερβουάρ καύσιμου φροντίζει ανά πάσα στιγμή για την επάρκεια ρεύματος 220V προσδίδοντας μεγαλύτερη ανεξαρτησία στις μετακινήσεις σας. Τα εγκατεστημένα φωτοβολταικά πάνελ στην οροφή του αυτοκινούμενου τροχόσπιτου φροντίζουν για την πληρότητα των μπαταριών του οχήματος ανελλιπώς.

Το κλιματιστικό οροφής που είναι εγκατεστημένο στον κεντρικό αεραγωγό του σπιτιού έχει τέσσερις ρυθμιζόμενες παροχές ροής αέρα και παρέχει κλιματισμό σε ολόκληρο τον χώρο διαμονής του αυτοκινούμενου τροχόσπιτου χρησιμοποιώντας εξωτερική παροχή ενέργειας 220V ή την γεννήτρια του οχήματος.

Όλα τα παράθυρα είναι εφοδιασμένα με πτυσσόμενες μεμβράνες συσκότισης καθώς και με σήτες για κουνούπια. Πάνω από τα κρεβάτια τα ερμάρια, και περιφερειακά οι ντουλάπες παρέχουν άφθονο αποθηκευτικό χώρο για ρούχα τρόφιμα και εξοπλισμό. Καλά αεριζόμενα κρεβάτια με ανατομικά στρώματα παρέχουν επιπλέον αίσθηση πολυτέλειας. Ο μεγάλος ψυγείο-καταψύκτης και η μεγάλη πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με τον φούρνο και τα 4 μάτια γκαζιού καλύπτει τις απαιτήσεις ακόμη και των πιο απαιτητικών. Η ψηφιακή μονάδα ελέγχου TRUMA CP Plus με την ηλεκτρονική ρύθμιση του συστήματος θέρμανσης με ζεστό αέρα εξασφαλίζει ξέγνοιαστες διακοπές ακόμη και τον χειμώνα.

Ένα τεράστιο γκαράζ κάτω από το πίσω διπλό κρεβάτι με μήκος φόρτωσης έως και 2,80 πάνω από το διπλό δάπεδο, κάνει το αυτοκινούμενο τροχόσπιτο της κατηγορίας Premium την πρώτη επιλογή για δραστήριους ταξιδιώτες με πολλές αποσκευές.

go-alternative-boxed

: This website is a member of GoAlternative.gr travel group : : Copyright © 2010 GoAlternative. All Rights Reserved :